Kouluikäisille

Kerhot

Kaudella 2022-23 Outokummun seurakunnassa on tarjolla kaksi eri kerhoa. Lisää kerhoja voidaan järjestää, sikäli kun löytyy lisää innokkaita vapaaehtoisia kerhonohjaajia. Kerhonohjaajana voi toimia kerhonohjaajakoulutuksen saanut nuori tai aikuinen. 

Kevään 2024 kerhot

Kokkikerho

Maanantaisin klo 17.30-19 Outokummun kirkon alakerrassa. Sisäänkäynti kirkon takaa samasta ovesta kuin päiväkerhoonkin.

 

Sählykerho 

Sählykerho 1.-3.-luokkalaisille alkaa maanantaina 23.10. Kummun koulun liikkasalissa. Kerho kokoontuu klo 16-17 ja ilmoittautuminen tapahtuu ensimmäisellä kerralla. Mukaan mielellään sisäpelitossut ja suojalasit, jos sellaiset kotoa löytyy. Myös oman mailan voi ottaa mukaan - seurakunnalla on muutamia mailoja lainattavaksi.

Mukaan voi tulla myös seuraavilla kerroilla!

 

Leirit

Kouluikäisten kesäleiri

Seurakunta järjestää alakouluikäisille lapsille kesäleirin 3.-5.6.2024 Mekrijärvellä Ilomantsissa. Leirillä on tarjolla hyvää ruokaa, pelejä ja leikkejä sekä leirikavereita ja tietysti hauskoja isosia. Leirillä nukutaan ulkoilujen jälkeen toivottavasti hyvin ja välillä myös hiljennytään yhdessä ja vietetään leirijumalanpalvelusta. Oletuksena on, että leirille osallistuva lapsi osallistuu kaikkeen leiriohjelmaan.

Leirin ruokamaksui on 15 euroa ja se maksetaan leirille tullessa käteisellä. Leirin ruokamaksusta voi hakea maksuvapautusta.

Ilmoittautuminen leirille alkaa 25.4.2024 klo 15. Lisätietoja voi kysellä Satkalta 0400248788. 

Tervetuloa mukaan leirille!

 

Muut leirit

Outokummun seurakunta järjestää leirejä kouluikäisille koulujen loma-aikoina. Leireistä tiedotetaan myös seurakunnan Facebook-sivuilla ja joissakin paikkakunnan Facebook-ryhmissä. 

Ilmoittautuminen leirille tapahtuu viimeistään noin kaksi viikkoa ennen loman alkua. Ilmoittautuminen tapahtuu nettilomakkeella vasemman laidan kohdasta ilmoittaudu mukaan.

 

10-synttärit

Kerran vuodessa järjestetään kaikille kyseisenä vuonna 10 vuotta täyttäville outokumpulaisille yhteiset synttärijuhlat. Juhla järjestetään yhdessä kaupungin nuorisotyön kanssa. Yleensä nämä juhlat pidetään syksyllä ja kutsu lähetetään kotiin.

 

Ota yhteyttä

Nuorisotyönohjaaja
Kummunkatu 19
83500 Outokumpu
Nuorisotyönohjaaja
Pappilantie 1b
83700 Polvijärvi

viikkovapaat la-su

Olen aloittanut seurakunnassa nuorisotyönohjaajana (70% työaika) 1.1.2022. Opetan Raamattua, rukoilen ja puuhailen koululaisten ja nuorten kanssa.