Vapaaehtoistyö on ilomme ja kutsumme mukaan jatkuvasti

Mikä Sinua kiinnostaisi?
 

Seurakunnassamme toimii aktiivinen ja mukava joukko vapaaehtoisia. Nuorimmat heistä ovat juuri täysi-ikäisiä ja vanhimmat yli kahdeksankymppisiä!

Paikkakunnan joko Outokummun, Polvijärven tai molemmat voit valita lomakkeella. Tarkoittaa sitä, millä alueella sinun on helpointa työtä tehdä.

Tehtäviä on erilaisia. Joillekin sopii osallistuminen kerta vuodessa ja toisen tehtävänä on olla parikin kertaa viikossa. Useimmat antavat aikaansa muutaman kerran kuukaudessa seurakunnan vapaaehtoisena. Tämä ei sido sinua mitenkää jatkossa ja voi vapaasti valita milloin osallistut toimintoihin.

Ilmoittaudu mukaan vapaaehtoistyöhön vaikka oheisella lomakkeella. Merkitse nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi niille varattuihin kohtiin. 

Kirjoita lyhyt viesti minkä tyyppinen vapaaehtoistyö seurakunnassamme sinua kiinnostaisi, esim. pyhäkouluopettaja, keskustelu- ja ulkoiluavustaja, kerhon ohjaaja, saattaja-avustaja, yhteisvastuukerääjä, suntio, keittiötyö, remonttimies tai -nainen jne.  Tarvimme ja kutsumme mielellämme sinuna toimimaan kanssamme. On tarvetta esim. jumalanpalveluksessa avustamiseen, keittiöapua sekä musiikista kiinnostuneille lauluun ja soittoon. 

Viestisi lukee seurakuntatoimiston työntekijä ja hän välittää yhteystietosi ko. tehtäväalueesta vastaavalle henkilölle. Kyseisestä työalasta vastaava työntekijä ottaa sinuun yhteyttä sopivaksi katsomallaan tavalla kun olet jättänyt yhteystietosi meille. Ilmoittautuminen on henkilökohtainen eikä toisen puolesta voi sitä tehdä ilman suostumusta.

Ilmoittaudun seurakunnan vapaaehtoiseksi lomakkeella >>

Kaksiosainen puinen lipas, missä raamatunaiheisia kuvia kuten ankkuri sekä tekstinä sana raamattu
Puinen raamattu

Seurakunnan yhteyshenkilöt

Papit, kanttorit, diakoniatyöntekijät, perhetyönohjaajat, kasvatus- ja lähetyssihteeri, nuorisotyönohjaajat.