kuva matosta, johon on kuvattu iloisia nuoria albat päällä

Nuorille

Ajankohtaista:

Isoshaku kesän 2024 leireille

Työnhaku isoseksi, apuohjaajaksi tai yövalvojaksi kesän 2024 rippikoulu- ja lasten leireille on päättynyt. Isos- ym. tiimejä tehdään lähiaikoina. Apuohjaaja- ja yövalvojapaikkoja voi vielä kysellä nuorisotyön ihmisiltä (Emmi, Satka, Jussi)

 

Nuoret vaikuttavat seurakunnassa!

Nuorten vaikuttajaryhmän on tarkoitus aloittaa toimintansa lähiaikoina! Jos sinusta Outokummun seurakunnassa on jokin pielessä ja olet nuori, ole yhteydessä nuorisotyön väkeen. Kerromme lisää vaikuttajaryhmästä.

 

 

Kellari (Oku) ja nuortenilta (Poltsi)

Outokummussa kellari on avoinna syys- ja kevätkaudella melkein joka perjantai-ilta. Silloin kokoonnutaan Outokummun kirkon kellariin juttelemaan, pelaamaan, hengailemaan tai musisoimaan kello 17alkaen. Hartaus pidetään noin klo 19.30 ja pientä purtavaa on tarjolla. Varsinkin purtavan suhteen saa esittää toivomuksia! 

Jos ovi ei ole auki, soita ovikelloa (kyllä se on olemassa, kirkon takaoven oikealla puolella - ovessa lukee mm. kappeli).

 

Polvijärvellä on nuortenillat Seurakuntatalon alakerrassa Kololla perjantaisin.

Ovet auki klo 16.00-20.00. Hartaus pidetään klo 18.00 maissa. Tarjolla pientä murkinaa.

 

Seuraavat nuorten illat 1.3. ja 15.3.

 

Isos- ja kerhonohjaajatoiminta 

Isos- ja kerhonohjaajaleirejä on yksi syksyllä ja yksi keväällä. Lisäksi isoset oppivat isosen tehtävistä alakouluikäisten lasten leireillä ja seurakunnan tapahtumissa sekä hiippakunnallisissa ja rovastikunnallisissa tapahtumissa. 

Isosia tarvitaan leireillä sekä lasten että rippikoululaisten kanssa. Kerhonohjaajat tekevät arvokasta työtä ja mahdollistavat ilmaisia harrastuksia alueen lapsille.

Tervetuloa mukaan! Satkalta ja Jussilta voit kysellä lisätietoja.

 

Sulattamo

Satka tai Emmi on tavattavissa jutustelua tai erilaisten lomakkeiden vaihtoa varten. Turvatietolomakkeita leirejä ja retkiä varten saatavissa.

Keskiviikkoisin Kummun koululla ruoka-aikaan.

Torstaisin lukiolla ruoka-aikaan.

 

Kieroutuneet Päivänsäteet, Outokumpu

Tykkäätkö laulaa ja soittaa porukalla?

Kieroutuneet Päivänsäteet on juuri sinua varten. Ohjelmisto on pääasiassa kevyttä hengellistä musiikkia ja jäsenistö nuoria ja aikuisia.
 

Leirit

Isosleirit

Seuraava isosleiri pidetään tammikuussa. Lisätietoja tulossa myöhemmin

 

Pelijamit 

Yön yli kestävät pelinrakentelujamit järjestettiin ensimmäisen kerran 2.-3.2.2024. Jatkoa saattaa seurata!

 

Kevätleiri 2024

Pidetäänkö keväällä 2024  kaikille avoin nuorten leiri? Mikä ajankohta olisi sille sinun mielestä hyvä? Toiveita ja ehdotuksia saa laittaa Satkalle, mieluiten viestillä... 

Holylanit 2023

Holylanit 2023 oli tarjoitus järjestää tammikuussa, mutta nille ei ilmoittautunut yhtään nuorta. Koska tämä oli ainakin kolmas vuosi, kun näin kävi, tulkitsemme, että aika on tainnut ajaa lanittamaan kokoontumisesta ohi. Todennäköisesti tällaista tapahtumaa ei seuraavana vuonna yritetä järjestää.

 

Lisätietoja

Seuraa instagramissa: @okupoltsinuoretLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Nuorisotyönohjaaja Satka, satu.nahkola@evl.fi ja 0400248788

Seurakuntapastori Emmi, emmi.haring@evl.fi ja 0400248773

Nuorisotyönohjaaja Jussi Herranen, jussi.herranen@evl.fi ja 0400248787

Ota yhteyttä

Nuorisotyönohjaaja
Kummunkatu 19
83500 Outokumpu
Seurakuntapastori
Kummunkatu 19
Kummunkatu 19
83500 Outokumpu
Nuorisotyönohjaaja
Pappilantie 1b
83700 Polvijärvi

viikkovapaat la-su

Olen aloittanut seurakunnassa nuorisotyönohjaajana (70% työaika) 1.1.2022. Opetan Raamattua, rukoilen ja puuhailen koululaisten ja nuorten kanssa.