Nuotit

Laulakaa Jumalalle, soittakaa hänen nimensä kunniaksi, ylistäkää häntä. Herra on hänen nimensä, iloitkaa hänen edessään. (Psalmit 68:5)

Musiikkielämä

Luterilainen kirkko on sanan ja sävelen kirkko. Säveltaide tukee seurakunnan tilaisuuksien hengellistä luonnetta ja välittää sanomaa. Se myös luo yhteyttä yhdessä laulavan kirkkokansan välille. Seurakunnallisen elämän keskus on viikoittainen jumalanpalvelus.

Outokummun kirkon uruista voit lukea lisää täältä. Kuusjärven kirkon uruista voit lukea lisää täältä.

Polvijärven kirkon uruista voit lukea lisää täältä.

Maa, kohota Herralle riemuhuuto! Iloitkaa ja riemuitkaa, laulakaa ja soittakaa! (psalmi 98:4)

Outokumpu

Kirkkokuoro

Outokummun kirkkokuoro perustettiin virallisesti v. 1945 ja sen ensimmäinen johtaja oli kanttori Toivo Wallin. Hän sai koottua joukon innostuneita laulajia ja niin aloitti kuoro toimintansa. Innostusta on riittänyt tähän päivään asti. Taloudellista tukea saamme Outokummun seurakunnalta. Outokummun kirkkokuoro on rekisteröity yhdistys, joka kuuluu Pohjois-Karjalan kirkkomusiikkipiiriin, joka on Suomen Kirkkomusiikkiliiton jäsen.

Kuorossa on nykyhetkellä 15 laulajaa. Kuoroa johtaa syksystä alkaen kesällä valittava uusi kanttori. Kuoroharjoitukset jatkuvat syksyllä ja pidetään keskiviikkoisin klo 17-19 seurakuntasalissa. Harjoitusten alussa on äänenmuodostusta. Kirkkokuoron ohjelmisto on pääosin neliäänistä monipuolista hengellistä musiikkia.

Kuoro palvelee messuissa ja muissa kirkollisissa tilaisuuksissa noin kerran kuukaudessa. Messujen lisäksi pidämme laulukaudessa yhden konsertin, teemme retkiä ja tapaamme toisia kuoroja. Kuorossa laulaminen on antoisa, virkistävä, terveellinen ja kehittävä harrastus.

Toivotamme tervetulleeksi mukaan kuorotoimintaan juuri sinut, laulunlahjan saanut. Aiempaa kuorokokemusta ei edellytetä.


vs. kanttori Kasper Omenasaari
p. 0400 248 792

Puheenjohtaja Jari Utriainen
p. 050 305 1931

Sihteeri Tarja Utriainen

 

Päivälauluryhmä

Päivälauluryhmä perustettiin 2010 ja ryhmässä on tällä hetkellä kymmenkunta laulajaa. Ryhmä kokoontuu seurakuntasalissa pääsääntöisesti keskiviikkoisin diakoniaruokailujen yhteydessä. Uudet harjoitukset sovitaan aina edellisessä ja niistä tiedotetaan kirkollisissa ilmoituksissa.

Ohjelmisto on yksiäänistä ja helposti omaksuttavaa. Lauluryhmä palvelee jumalanpalveluksissa muutamia kertoja syksyllä ja keväällä. Lauluryhmän yhtenä tarkoituksena on opetella uusia lauluja ja virsiä.

Ryhmä on kaikille avoin, eikä sido mihinkään. Olet tervetullut mukaan silloin kuin sinulle sopii - sinä, joka pidät yhdessä laulamisesta mukavassa seurassa!

vs. kanttori Kasper Omenasaari
p. 0400 248 792

 

Kieroutuneet Päivänsäteet

Tykkäätkö laulaa ja soittaa porukalla?

Kieroutuneet Päivänsäteet on juuri sinua varten. Ohjelmisto on pääasiassa kevyttä hengellistä musiikkia ja jäsenistö nuoria ja aikuisia. Ryhmä kokoontuu epäsäännöllisesti.

Lisätietoja:
Satu Nahkola
p. 0400 248 788

 

Polvijärvi

Musiikkiryhmät ja kuorot

Viikottain kokoontuvia musiikkiryhmiä seurakunnassamme on tällä hetkellä kaksi. Musiikkiryhmät esiintyvät jumalanpalveluksissa ympäri vuoden.

Gaudium-kirkkokuorossa syvennymme monipuolisesti hengelliseen kuoromusiikkin.

Ilonpisarat kuorossa lauletaan yksi- että moniäänistä helposti omaksuttavaa kuoromusiikkia.

Seurakunnassamme toimii myös jousiyhtye.

Viikottain kokoontuvien ryhmien lisäksi meillä on hieno joukko vapaaehtoisia, jotka tulevat yksittäisinä avustajina tai projektiluontoisina ryhminä virkistämään jumalanpalvelusten musiikkeja.

Konsertteja on tarjolla varsinkin suurina kirkkopyhinä jouluna ja pääsiäisenä. Yhteislaulutilaisuuksista, lauluseuroista ja konserteista kerrotaan kirkollisissa ilmoituksissa.

 

Kanttori Ilari Halonen
p. 0400 248791

Hae virsikirjasta

Virren numero


Sanahaku
 

Haulla siirryt Virsikirjasivustolle.

Outokummun kirkon urkuparvi
Outokummun kirkon urkuparvi

Ota yhteyttä

Kanttori
Pappilantie 1b
83700 Polvijärvi

vapaapäivät ma-ti

vs. Kanttori
Kummunkatu 19
83500 Outokumpu

Työssä kesän 2024